Over r@ttheater

voor alle kinderen die graag toneel spelen

De theaterlessen van R@ttheater zijn er voor kinderen vanaf 7 jaar. Het maakt niet uit of je al een beetje ervaring hebt of niet. Een gezonde dosis passie voor theater is voldoende. Voor alle kinderen dus, die iedere dag weer een voorstelling op staan te voeren in de woonkamer, die er van houden op school op het toneel te staan of juist de kinderen die toneel heel leuk vinden maar toch ook wel heel spannend om zelf aan mee te doen!

R@ttheater is er echt voor ieder kind! Het enige dat we van jullie zoon of dochter vragen is het nodige enthousiamse. De rest leer je van ons. De kinderen leren dat toneelspelen heel leuk kan zijn, dat ze er zelfvertrouwen mee op kunnen bouwen én ze leren durf te tonen door voor een groep ouders en vrienden op te treden.

We werken samen aan de voorstelling. Dat wil zeggen, van script tot uitvoering. Samen bedenken we van kop tot staart hoe de voorstelling wordt. Vervolgens gaan we oefenen en finetunen, met als einddoel een spetterende voorstelling voor ouders, vrienden, kennissen en wie ook maar wil komen kijken. Dit doen we maar liefst twee keer per jaar! Je treedt dus maar liefst twee keer per jaar op in je zelfgemaakte voorstelling! Leuker kan niet, toch?!

De lessen van R@ttheater vinden in twee lesblokken per jaar plaats. In september en februari kun je instromen in een nieuwe groep. We werken bij voorkeur met een maximale groepsgrootte van 15 kinderen, zodat iedereen in de lessen en bij de voorstelling voldoende aan bod kan komen.

Praktische info:

Hieronder tref je de praktische informatie aan over de lessen. Wil je een keer komen kijken? Dat kan. Maar we vinden het wel fijn als je daarvoor eerst even contact met ons opneemt. We plannen dan een moment waarop je samen met je zoon of dochter kunt komen kijken, zodat jullie een goede indruk krijgen van wat we doen en de kinderen die les hebben niet te veel gehinderd worden.

Wanneer zijn de lessen?

De lessen worden iedere maandagmiddag en woensdagmiddag gegeven van 15:45 uur tot 16:45 uur. Gedurende de schoolvakantieweken zijn er geen lessen. Een lesseizoen bestaat uit 16 lessen, enkele weekendrepetities en een voorstelling.

Voor wie is het?

Voor alle kinderen vanaf 7 jaar die graag op het toneel staan! Is jullie zoon of dochter nog géén 7 jaar maar kan ze niet wachten om te beginnen? Kom dan gerust een keer met jullie theaterratje langs, dan kijken we of het mogelijk is dat hij of zij al eerder start met de lessen.

Waar is het?

De lessen vinden plaats in Dorpscentrum d'Ouw School in Oerle: Oude Kerkstraat 18 in Oerle.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 135 voor een lesblok van 16 lessen en een eindvoorstelling (half jaar). Dit tarief is geldig vanaf het lesblok dat in het najaar van 2023 start.

Inschrijven

voor het nieuwe lesblok

Ben je geïnteresseerd geraakt? Via de volgende link kun je je zoon of dochter inschrijven voor de lessen.

Wil je je zoon of dochter eerst laten ervaren of Ratatouille Theater iets voor hem of haar is? Mail ons dan voor een paar proeflessen (twee stuks) voor € 10.

Kaartjes voor de voorstellingen

Bestel alvast kaartjes voor de komende voorstelling!
Privacy Policy