Over Stager@t

als je al wat theaterervaring hebt en voor tieners

Ben jij een groots zanger als je in de badkamer staat, maar durf je het toneel niet op? Of maak jij de mooiste voorstellingen in je dromen, maar doe je er verder niets mee? Dan maakt Stager@t misschien jouw dromen waar! Stager@t is er voor alle kinderen die al ervaring hebben in het theater en voor alle jongeren tot en met 18 jaar.

Bij Stager@t werken we een heel seizoen (van september tot en met juni) aan een voorstelling. Doordat we een lange periode de tijd nemen om een mooie voorstelling neer te zetten, kunnen we veel tijd besteden aan gevorderde theatertechnieken, een te gekke dans of aan het zingen.

Afhankelijk van in welke groep je zit speel je de voortelling in d'Ouw School of in een echt theater. De groep die in een echt theater speelt treedt met dezelfde voorstelling als het goed is ook meerdere keren op! Er zijn twee groepen van Stager@t. Een groep startende Stager@t spelers repeteert iedere woensdag van 17:00 tot 18:00 uur en de groep Stager@t pro spelers repeteert iedere donderdagavond van 19:30 tot 20:45 uur.

Net als bij R@ttheater maken we samen de voorstelling. Ieders inbreng daarin is belangrijk en we maken er dan dus ook een uniek verhaal van dat we helemaal zelf schrijven. Bij Stager@t streven we naar een groepsgrootte van ca. 15 jongeren, zodat iedereen voldoende aan bod kan komen tijdens de lessen en bij de voorstelling.

Praktische info:

Hieronder tref je de praktische informatie aan over de lessen. Wil je een keer komen kijken? Dat kan. Maar we vinden het wel fijn als je daarvoor eerst even contact met ons opneemt. We plannen dan een moment waarop je (eventueel samen met je vader of moeder) kunt komen kijken, zodat je een goede indruk krijgen van wat we doen en de jongeren die les hebben niet te veel gehinderd worden.

Wanneer zijn de lessen?

De lessen worden iedere woensdag middag gegeven voor de groep minder ervaren spelers. Zij repeteren va 17:00 tot 18:00 uur. De gevorderde spelers (Stager@t pro) repeteert iedere donderdagavond van 19:30 uur tot 20:45 uur. Gedurende de schoolvakantieweken zijn er geen lessen.

Voor wie is het?

Voor alle kinderen met enige theaterervaring en voor jongeren tot en met 18 jaar. Vanaf 12 jaar start je sowieso bij stager@t, ook al heb je nog geen theaterervaring.

Waar is het?

De lessen vinden plaats in Dorpscentrum d'Ouw School: Oude Kerkstraat 18 in Oerle. De voorstellingen vindern plaats in echte theaters in de omgeving van Veldhoven.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 335 voor een lesblok van 32 lessen en de eindvoorstellingen (een heel schooljaar). Dit tarief is geldig vanaf het lesblok dat in het najaar van 2023 start.

Voor de groep gevorderde stager@t spelers is het lesgeld voor een heel seizoen € 395. Dat is voor 36 lessen van 1 uur en een kwartier en de eindvoorstellingen. Ook dit tarief geldt vanaf het najaar 2023.

In principe start er ieder jaar een nieuw lesblok. Als er tussendoor voldoende aanmeldingen zijn bestaat er een mogelijkheid dat we in januari/februari ook een nieuwe groep starten.

Inschrijven

voor het nieuwe lesblok

Ben je geïnteresseerd geraakt? Via de volgende link kun je je zoon of dochter inschrijven voor de lessen.

Wil je je zoon of dochter eerst laten ervaren of Ratatouille Theater iets voor hem of haar is? Mail ons dan voor een paar proeflessen (twee stuks) voor € 10.

Kaartjes voor de voorstellingen

Bestel alvast kaartjes voor de komende voorstelling!
Privacy Policy