Over Stager@t

als je al wat theaterervaring hebt en voor tieners

Ben jij een groots zanger als je in de badkamer staat, maar durf je het toneel niet op? Of maak jij de mooiste voorstellingen in je dromen, maar doe je er verder niets mee? Dan maakt Stager@t misschien jouw dromen waar! Stager@t is er voor alle kinderen die al ervaring hebben in het theater en voor alle jongeren tot en met 18 jaar.

Bij Stager@t werken we een heel seizoen (van september tot en met juni) aan een voorstelling. Doordat we een lange periode de tijd nemen om een mooie voorstelling neer te zetten, kunnen we veel tijd besteden aan gevorderde theatertechnieken, een te gekke dans of aan het zingen.

De voorstelling spelen we in een echt theater en als het goed is treed je met dezelfde voorstelling ook meerdere keren op! Er zijn twee groepen van Stager@t. De groepen volgen beiden hetzelfde programma, maar oefenen op andere dagen. De ene groep oefent op woensdag van 17:00 uur tot 18:00 en de andere groep op vrijdag (op dezelfde tijden).

Net als bij R@ttheater maken we samen de voorstelling. Ieders inbreng daarin is belangrijk en we maken er dan dus ook een uniek verhaal van dat we helemaal zelf schrijven. Bij Stager@t streven we naar een groepsgrootte van ca. 15 jongeren, zodat iedereen voldoende aan bod kan komen tijdens de lessen en bij de voorstelling.

Praktische info:

Hieronder tref je de praktische informatie aan over de lessen. Wil je een keer komen kijken? Dat kan. Maar we vinden het wel fijn als je daarvoor eerst even contact met ons opneemt. We plannen dan een moment waarop je (eventueel samen met je vader of moeder) kunt komen kijken, zodat je een goede indruk krijgen van wat we doen en de jongeren die les hebben niet te veel gehinderd worden.

Wanneer zijn de lessen?

De lessen worden iedere woensdagmiddag en vrijdagmiddag gegeven van 17:00 uur tot 18:00 uur. Gedurende de schoolvakantieweken zijn er geen lessen. Een lesseizoen bestaat uit 32 lessen, enkele weekendrepetities en één of meerdere voorstellingen.

Voor wie is het?

Voor alle kinderen met enige theaterervaring en voor jongeren tot en met 18 jaar. Vanaf 12 jaar start je sowieso bij stager@t, ook al heb je nog geen theaterervaring.

Waar is het?

De lessen vinden plaats in Dorpscentrum d'Ouw School: Oude Kerkstraat 18 in Oerle. De voorstellingen vindern plaats in echte theaters in de omgeving van Veldhoven.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 295 voor een lesblok van 32 lessen en de eindvoorstellingen (een heel schooljaar). Dit tarief is geldig vanaf het lesblok dat in de zomer van 2020 start. In principe start er ieder jaar een nieuw lesblok. Als er tussendoor voldoende aanmeldingen zijn bestaat er een mogelijkheid dat we in januari/februari ook een nieuwe groep starten.

Inschrijven

voor het nieuwe lesblok

Ben je geïnteresseerd geraakt? Via de volgende link kun je je zoon of dochter inschrijven voor de lessen.

Wil je je zoon of dochter eerst laten ervaren of Ratatouille Theater iets voor hem of haar is? Mail ons dan voor een paar proeflessen (twee stuks) voor € 15.

Kaartjes voor de voorstellingen

Bestel alvast kaartjes voor de komende voorstelling!
Privacy Policy