Ratatouille Theater

Stel je eens voor… Je komt ’s ochtends binnen en je hebt nog geen idee in welke musical je diezelfde middag gaat spelen? De musical bestaat dan nog niet en jouw rol ook niet. Maar als je om 16.00 uur je fans uitnodigt om te laten zien wat je hebt gemaakt, staat er een compleet zelfverzonnen musical op de planken en speel je sterren van de hemel in je zelfverzonnen personage! Dat klinkt toch gaaf?!
Dus wil je regisseren, spelen, bedenken en optreden? Inclusief kleding die perfect past bij je rol? Geef je dan op voor deze workshop. Je mag alles zelf bedenken! Mocht je ergens niet uitkomen, dan zijn de docenten van Ratatouille Theater er om je te begeleiden en zelfvertrouwen te geven! Want je kunt veel meer dan je zelf vooraf denkt. De musical wordt gefilmd en na de workshop wordt de link naar je ouders gestuurd. Zo kun je nog meer familieleden of vrienden laten meegenieten van jouw zelfverzonnen musical! En na deze dag heb je er wellicht ook wat theatervrienden bij. Doe je mee?
De workshop begint om 10.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen. De workshop kost 50 Euro en wordt gehouden in dorpscentrum d’Ouw School in Oerle.

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan door op deze link te klikken

Leave A Reply:

Privacy Policy