Ratatouille Theater

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen. Zodra je de televisie aanzet, is er altijd wel een zangprogramma te bekijken. Het leeft enorm. Niet alleen bij volwassenen, maar ook al bij kinderen. Daarom geven wij bij Ratatouille Theater ook zangles. Dit gebeurt individueel of met z’n tweeën. De lessen worden bij mij thuis, aan de piano, gegeven. Dag en lestijd is altijd in overleg, zodat we er flexibel mee om kunnen springen. Gebruikelijk is dat het één keer in de twee weken plaatsvindt, zodat je thuis met de aangeleerde technieken of een liedje aan de slag kunt. Maar als je liever vaker aan de slag gaat of het bij één keer in de maand wil houden, dan is dat ook prima.

Het doel van de lessen bepaal je zelf… Wil je het gewoon voor je plezier doen? Wil je lange noten kunnen zingen? Kunnen uithalen? Verschillende technieken leren? Of ben je aan het oefenen voor een auditie? Alles is mogelijk! Ik maak een programma op maat, zodat je oefent waar je doel ligt.

Inmiddels zijn er al heel wat kinderen geweest die zangles hebben gevolgd. Leuk om te zien dat de verschillende doelen (meedoen in een Joop van den Ende musical, meer durven, solo zingen bij Ratatouille) behaald worden in relatief korte tijd. Ook omdat de kinderen die zangles nemen zo gedreven zijn en het zelf graag willen.

Dus… Mocht jij het ook graag willen, zorg er dan voor dat niets je tegenhoudt en stuur een mailtje of bel me even. Dan plannen we snel een proefles in, zodat je zeker weet of het iets voor jou is. Dan kun je ook meteen alle vragen stellen die nog boven kunnen komen!

Leave A Reply:

Privacy Policy