Ratatouille Theater

Vind je toneelspelen niet alleen heel leuk, maar wil je er ook graag heel serieus mee aan de slag? Ben je van plan om later naar een toneelschool of academie te gaan? Dan is deze workshop echt iets voor jou. In een kleine groep ga je gericht aan de gang met je acteerskills. Je leert verschillende technieken en ontvangt veel feedback en individuele aandacht.
We werken met verschillende onderdelen, zoals: Tekstbeheersing, stemgebruik, lichaamshouding, speltechniek, emotiecontrole, camera-acteren en improvisatie.
Je ontvangt van ons een acteursprofiel. Dat wil zeggen… Je krijgt een screening. Waar liggen je sterke punten? Waar ben je van nature goed in? Wat wil je nog verbeteren en wat is de weg daar naartoe?
Als voorbereiding op de workshop, ontvang je twee scenes die je uit je hoofd mag leren. Zowel rol A als rol B, zodat we de rollen ook eens om kunnen wisselen. Van tevoren word je ook gevraagd wat jouw wens is tijdens de workshop, zodat we precies aan kunnen sluiten bij jouw wensen! Een workshop acteren op maat, zo kun je het zien! Ga je meteen AAN bij het lezen van deze omschrijving? Schrijf je dan direct in, want er is veel vraag naar deze workshop. Er zijn nog maar vier plekken vrij!
De workshop begint om 10.00 uur en is om 12.00 uur afgelopen. De workshop kost 20 Euro en wordt gehouden in dorpscentrum d’Ouw School in Oerle. Ben je geïnteresseerd? Meld je aan door op deze link te klikken

Leave A Reply:

Privacy Policy