Ratatouille Theater

De naam klinkt natuurlijk hartstikke leuk… En dat is het ook! Maar wat wordt er nou precies aangeboden tijdens deze workshop?
De docenten van Ratatouille Theater gaan gedreven met je aan de slag om jezelf als ster om te toveren. We maken gebruik van (theater)kleding en schmink, een prachtig mooi kapsel en zetten je vervolgens op de foto met een professionele fotoshoot. Als je dat gedaan hebt, gaan we je act nog meer finetunen. Wil je zangeres, danseres of musicalster zijn? Of zie je jezelf liever als onderdeel van een meidengroep of boyband? Alles kan! Wil je je eigen lied schrijven? Wil je een reclame opnemen? Wil je je eigen promotieposters maken? Waar ligt jouw wens?
Stel jezelf het volgende voor… Je komt de zaal binnen en ziet honderden kledingstukken liggen. Jij mag kiezen wat je wil. Je ziet een professionele fotocamera, make-up tafels met spiegels en allerlei haaraccessoires. En dan moet de workshop nog beginnen! Word je al enthousiast? Dan is dit echt iets voor jou! Om 12.30 uur loop je over de rode loper je fans (je ouders natuurlijk) tegemoet! Na de workshop wordt je mooiste foto afgedrukt en naar je thuis verzonden. Een leuk aandenken aan een fijne ochtend!
De workshop begint om 10.00 uur en is om 12.30 uur afgelopen. De workshop kost 25 Euro en wordt gehouden in dorpscentrum d’Ouw School in Oerle. Ben je geïnteresseerd? Meld je aan door op deze link te klikken

Leave A Reply:

Privacy Policy